Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Marfyk uvařila 15. 12. 2021 07:46 Pomalu pečená vepřová krkovice na voňavém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marfyk uvařila 15. 12. 2021 07:46 Pomalu pečená vepřová krkovice na voňavém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže