Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
Oskerova Julia uvařila 4. 9. 2022 11:07 Kuřecí plátky v kořeněné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oskerova Julia uvařila 31. 8. 2022 10:39 Podvodnice, cukroví z těsta kynutého pod vodou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oskerova Julia uvařila 31. 8. 2022 10:39 Podvodnice, cukroví z těsta kynutého pod vodou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oskerova Julia uvařila 20. 8. 2022 12:08 Houbová omáčka z pomazánkového másla 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oskerova Julia uvařila 9. 8. 2022 12:42 Újezdecký švestkový koláč 0 0 Zobrazit detail Slivkový koláč Okomentovat
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka