Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Vyzkoušeno, ochutnáno, moc dobré. Okomentovat
Petra Nouzov uvařila 12. 1. 2020 19:25 Zapečené máslové fazole ve smetanovém krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Hitem sociálních sítí je tento slaný dort z kynutého těsta: Makronky z mini sýrů jej nádherně dekorují