Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Petta79 uvařila 7. 2. 2016 11:27 Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky) 0 0 Zobrazit detail domácí houstičky Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petta79 uvařila 21. 1. 2016 15:10 Těstovinový salát s krůtím masem a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví