Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové „Mangalica“ na houbách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 10. 2013 16:44

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie2 599 kJ / 621 kcal
Bílkoviny100,48 g
Tuky21,17 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 258 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Mangalica je plemeno prasat pocházející z Velké uherské nížiny. Bylo vyšlechtěno roku 1833 zkřížením plemene z Bakoňského lesa (kdysi i u nás populární bagoun) s polodivokými vepři z Šumadije. Plemeno se vyznačuje dlouhou vlnitou srstí plavé až černé barvy, která mu umožňuje pást se venku i v tuhé zimě - tím dosahuje přirozeného přírůstku sádla, jež obsahuje velké množství tzv. dobrého cholesterolu. zdroj Wikipedie

http://www.valachy.cz/aktuality/mangalica-vip-mezi...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Mangalica

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

26. 10. 2013 18:35

:-) a já náhodou Mangalicu znám....tedy z vykládání manžela, který si kdysi musel do práce udělat inseminační kurz.
Jídlo vypadá moc hezky a hlavně dobře :yes:

Simona Skolakova

26. 10. 2013 15:00

Mangalicu též neznám:-8,ale vypadá to skvěle;-):yes::-p

rozmarynaH

26. 10. 2013 14:51

;-):-p:-p

Nikina

26. 10. 2013 09:28

Otto zde se nedá nic dodat, to musí být dobrota! :yes::-K

Irrena

25. 10. 2013 21:10

Koukám jak puk:-O co já všechno neznám:-8 Musí to být skvělé:yes:

zizala

25. 10. 2013 21:02

Tak takové vepřové musí být lahůdka :-p;-):yes:

Bibinka

25. 10. 2013 20:57

Oto, krásné a 6.bod:yes:

Anna Kocikova

25. 10. 2013 20:56

Foto je přímo žravé:-K:yes::yes:

jarka skrobakova

25. 10. 2013 19:04

Krásný recept :yes::yes::-K:-p

rebeka

25. 10. 2013 17:48

Mangalica je skvělá, kupuju u nás na farmářských trzích;-)
máš to prďácké, Otto:yes::yes::-K

Colombo65

25. 10. 2013 17:27

jarda Kadic:
.... pudl co dorůstá až 500 kg:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

jarda Kadic

25. 10. 2013 17:11

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: slov netřeba;-)
Teď teprve vím,co jsem onehdy považoval za prase, křížené s pudlem;-)

savlinka

25. 10. 2013 16:51

OTÍKU..vypadá to úžasně hned bych si dala:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na houbách mangelice prase mangalica mangalika maso z mangalice sádlo mangalica vepř.na houbách maso mangalica vepr.kostky na houbách mangalica maso mangalica vepřové maso mangolica pftqc@apfti.org.ph loc:cz vepř na houbách mail apfti.org.ph loc:cz vepr.maso na houbách maso mangalice mangalice maso mengalica recepty prase mangelice

Suroviny: plec vepřová, houba hřib, cibule, voda, sádlo, pepř mletý, bobkový list, jíška, kmín drcený, koření nové koření

TopRecepty.cz

Vepřové „Mangalica“ na houbách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxog