Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Polinka92 uvařila 25. 9. 2018 10:44 Pečené kuře na zelí s jablky 0 0 Zobrazit detail Již naporcované Okomentovat
Míša řezy: Hrníčková varianta oblíbeného moučníku s křupanou vrstvou čokolády a tvarohem je osvěžující a skvěle chutná
7 foto Vánoční dárky pro gurmety: Multifunkční vařečka, marmeláda s alkoholem, kuchařka či časopis pod stromečkem potěší