Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Rebeca uvařila 22. 7. 2017 19:12 Cuketové koláčky s povidly 0 0 Zobrazit detail povidlové a makové Okomentovat
14 foto Šéfkuchař Přemek Forejt dnes představil nové burgery: Mekáče miluju a nenašel jsem na nich žádnou chybu, řekl při tom
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka