Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Rebeca uvařila 22. 7. 2017 19:12 Cuketové koláčky s povidly 0 0 Zobrazit detail povidlové a makové Okomentovat
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný