Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
ViktorBrecka uvařil 10. 12. 2023 21:46 Bylinkové brambory (zdravá večeře) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ViktorBrecka uvařil 10. 12. 2023 21:46 Bylinkové brambory (zdravá večeře) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ViktorBrecka uvařil 20. 11. 2023 21:05 Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek) 0 0 Zobrazit detail Vzhled hotových karbanátků Okomentovat
20 foto Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle