Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
KuchtaPaja uvařila 2. 10. 2024 14:31 Vajíčková pomazánka pro lenochy (z pečených vajec) 0 0 Okomentovat
Exotické ovoce na Vánoce: Jak poznat zralé mango? Jde to dobře po hmatu i podle tvaru ovoce kolem stopky
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?
Jak na dokonalý dýňový chlebíček: Voní perníkovým kořením, je krásně vláčný a díky polevě chutná fantasticky