Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Jak na dokonalé bramborové knedlíky nejen ke kachně: Jeden recept a užitečné rady, podle kterých to zvládnete taky
KVÍZ: Poznáte v obchodě pravé máslo od jeho náhražek? Otestujte se, zda nenaletíte na triky obchodníků
frejka55 uvařil 13. 12. 2016 22:25 Bezlepkové žloutkové cukroví z formiček (z receptáře naší prababičky) 0 0 Originál receptu Okomentovat
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Staročeské pražmo: Naklíčené obiloviny nám dodají dostatek energie a díky pražení na másle chutnají jako oříšky