uvařila 16. 12. 2015 15:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2015 15:01
mouka hladká, cukr krupice, cukr vanilkový, ořechy lískové mleté, prášek do pečiva, skořice, koření do perníku, koření hřebíček, sůl, čokoláda hořká, kakao holandské, rozinky, rum, kůra citronová, kůra pomerančová, máslo, vejce, mléko, jablko
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Při výběru dřezu je rozhodující materiál
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší