uvařila 23. 5. 2010 13:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2010 13:01
kýta vepřová, česnek, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, olej
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Probuďte svou kreativitu! Snadný způsob, jak doma vyrobit máslo s příchutí
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku