uvařil 12. 12. 2019 16:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 12. 2019 16:59
vejce, olej, cukr krupice, cukr vanilkový, mléko, mouka polohrubá, rum, prášek do pečiva, čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny