KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
dancicka uvařil 10. 2. 2010 10:16 Vylepšený Krkonošský KUCMOCH 0 0 přímícháváme zesklovatělou cibulku Okomentovat
9 foto Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
17 foto Vítěz Pohlreichova souboje restaurací Petr Kunc ze Salabky: Jsem perfekcionista a workoholik, do soutěže jsme šli vyhrát!