Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vylepšený Krkonošský KUCMOCH

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

10. 2. 2010 12:16

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie919 kJ / 220 kcal
Bílkoviny11,44 g
Tuky4,25 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy31,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s čímkoli - je to opravdová delikatesa pro labužníky. Bohužel je dobrý jen čerstvě udělaný - nedá se moc dobře ohřívat.

Já jsem na něm v Krkonoších vyrostla :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

10. 2. 2010 13:09

Dančičko, já je zase miluju, ale já vlastně miluju všechno, kde je smažená cibulka:-p:-p

JanaDorazinova

10. 2. 2010 13:05

Zajímavý název i receptík!!:-p:yes:

dancicka

10. 2. 2010 12:56

Spagetko... hladké??? :-D
Jinak tzv. Klofanky jsou u nás šťouchané brambory s usmaženou cibulkou... :yes::-8:-p a nemám je moc ráda... když jsem byla malá, měli jsme je na můj vkus moc často ;-)

michsamant

10. 2. 2010 12:54

stouchane brambory zvane Kucmoch ;-):-p

dancicka

10. 2. 2010 12:53

Maris... musím jen dodat "JINEJ KRAJ, JINEJ MRAV" - V Krkonoších je kucmoch kucmoch a škubánky škubánky :-8:yes::-p

maris

10. 2. 2010 12:49

spagetko - asi ano, já to taky nemyslela ve zlém, jen mě to překvapilo:-O;-)

spagetka

10. 2. 2010 12:46

No jo, Maris a co když to Dančička a její rodina takto nazývali?

maris

10. 2. 2010 12:41

Já nechci slovíčkařit, ale kucmoch jsou přece škubánky a tam patří mouka, toto jsou šťouchané brambory s cibulkou. Dančičko, nic ve zlém;-):-)

spagetka

10. 2. 2010 12:41

No jasně :-8:-8:-8žížalko, jak jsem na to mohla zapomenout ??? Máš pravdu!!!:yes::yes::yes::-8:-8:-8

zizala

10. 2. 2010 12:33

Ohřívané ne, ale můj táta si zbytek téhle dobroty opékal na sádle :-p:-p

spagetka

10. 2. 2010 12:31

U nás se tomuhle jídlu říká klofánek, na sádle se škvarky se usmaží do zlatova cibule a ta se přidala do těch rozšťouchaných brambor, kam se ale přidal libeček - takže vlastně totéž, jinak díky za připomenutí :-p:-p:-p:yes::yes::yes:
Jo a Dančička má pravdu, ohřívané -... no nic moc
(Dančičko, na fotce to je moc hladké :-D:-D:-D -ber to jako vtip ;-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kucmoch kucmoch recept co je to kucmoch kucmoch se zelím co je kucmoch kucmoch bramborák se škvarky a zelím. recept na kucmoch krkonosky gulas krkonošské recepty kucmoch se zelím recept krkonosky kucmoch co je to kucmoch? klofánky jídlo kucmoch dančička recepty kucmoch ohříváme škvarky kusmoch kucmoch kucmoch ten já ráda bezlepkový kucmoch

Suroviny: brambory, mléko, cibule, olej, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Vylepšený Krkonošský KUCMOCH

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZAj