Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
spagetka uvařila 11. 5. 2009 11:54 Žampiony smažené v těstíčku se zeleninovou oblohou 0 0 Hotovo Okomentovat
Plesnivění omáček, protlaků a pest ve sklenicích lze snadno zabránit: Trik je ve správném použití olivového oleje
Historie na talíři: Stavitelé Stonehenge si pochutnávali na mase a měli ingredience na přípravu jednoduchého „cheeseburgeru“
Z Receptáře Přemka Podlahy: Veka plněná nádivkou z vařených vajec, salámu a majonézy je retro občerstvením, které zachutná i dnes