uvařila 20. 1. 2009 09:42
Zapečená treska s rajčaty a špenátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2009 09:42
Zapečená treska s rajčaty a špenátem
filet z tresky, cibule, rajče, špenát listový mražený, česnek, máslo, sýr, smetana na vaření, sůl, pepř, citron
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Poslední večeře princezny Diany byla jednoduchá: Omeleta se zeleninou a čerstvými houbami Lady Di chutnala
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky