Zapečená treska s rajčaty a špenátem

Suroviny

600 g filé z tresky
1 cibule
3 rajčata
150 g listového špenátu mraženého
česnek
máslo
sýr (podle chuti)
1 kelímek smetany na vaření
sůl
pepř
citron

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno dáme cibuli nakrájenou na plátky, na cibuli rozložíme filé, které osolíme, opepříme, nastrouháme kůru z citonu a zakapneme citronovou šťávou.

  2. Dále navrstvíme listy špenátu, plátky česneku a rajčata na měsíčky, nahoru nastrouháme sýr a zalijeme smetanou.

  3. Dáme péct do předem vyhřáte trouby cca 25 - 30 minut.

  4. Podáváme s ruzně připravenými brambory. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Zapečená treska s rajčaty a špenátem

  • Lenka Lenka (neregistrovaný)

Tématické fráze: zapečená ryba se špenátem zapecena treska ryba se špenátem zapečená treska se smetanou zapečená ryba treska na rajčatech zapečená ryba s rajčaty ryba zapečená se špenátem zapečené file se špenátem zapečená treska recept ryba špenát zapekana treska ryba zapečená s rajčaty zapečený pangasius se spenatem recept ryba špenát pangasius se špenátem zapékaná ryba se špenátem ryba na špenátu rybí file zapečené se špenátem recept zapecena treska