Zapečená treska s rajčaty a špenátem

sebena Kuchařka: sebena

Ryby 1 názor

Suroviny

600 g filé z tresky
1 cibule
3 rajčata
150 g listového špenátu mraženého
česnek
máslo
sýr (podle chuti)
1 kelímek smetany na vaření
sůl
pepř
citron
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno dáme cibuli nakrájenou na plátky, na cibuli rozložíme filé, které osolíme, opepříme, nastrouháme kůru z citonu a zakapneme citronovou šťávou.

  2. Dále navrstvíme listy špenátu, plátky česneku a rajčata na měsíčky, nahoru nastrouháme sýr a zalijeme smetanou.

  3. Dáme péct do předem vyhřáte trouby cca 25 - 30 minut.

  4. Podáváme s ruzně připravenými brambory. Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Zapečená treska s rajčaty a špenátem

  • Lenka Lenka (neregistrovaný)

Tématické fráze: zapečená ryba se špenátem zapecena treska ryba se špenátem zapečená ryba zapečená treska se smetanou treska na rajčatech zapečená ryba s rajčaty ryba zapečená se špenátem zapečené file se špenátem zapečená treska recept ryba špenát zapekana treska ryba zapečená s rajčaty zapečený pangasius se spenatem recept ryba špenát pangasius se špenátem zapékaná ryba se špenátem ryba na špenátu rybí file zapečené se špenátem recept zapecena treska

Zapomněl/a jsem heslo