Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích
Retro okénko: Frankfurtská polévka je rychlá, zasytí, využijete do ní zbytky z lednice a vyjde vás na pouhých 40 Kč
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu