uvařil 22. 7. 2016 13:54
Zelné placky s paprikou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 7. 2016 13:54
Zelné placky s paprikou
zelí kysané, mouka hladká, vejce, smetana zakysaná, paprika čerstvá zelená, voda, sůl, pepř, olej řepkový
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Karlovarské oplatky miloval ruský car i Mozart. Vymyslela je německá posluhovačka
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
Slané müsli tyčinky jsou skvělé na cesty. Jsou výživné a na dlouhou dobu zasytí, jejich příprava je přitom úplně jednoduchá