Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Ivace64 uvařila 6. 8. 2017 12:02 Zmrzlinová dřeň s citronovou šťávou a mátovým cukrem (sirupem) 0 0 Okomentovat
4 foto Bláznivé svátky cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: 50 dárků pod stromečkem, režná rybí polévka i speciální štrúdl nesmí chybět
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže