Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Strowberry 60 min
Rybí karbanátky se sýrem s pečenými hranolky se zeleninou. Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 misza 60 min
6 foto Čaj o páté? Kořeněné sušenky podle Josefa Maršálka voní skořicí a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky