Rybí karbanátky s jarní cibulkou

recepty73 Kuchař: recepty73

1 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

200 g rybího masa z tresky, lososa, kapra...
2 jarní cibulky
1 vejce
sůl
pepř mletý
chilli paprička dle chuti
cca hrstka čerstvé strouhanky
olej
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a chilli papričkami dle chuti. Do směsi vmícháme drobně pokrájené cibulky i s částí zelené nati a zahustíme čerstvou strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá.

  2. Ze směsi vytvoříme menší placičky, které smažíme z obou stran dozlatova.

  3. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 319 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí karbanátky s jarní cibulkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: rybí karbanátky rybí karbanátky recept na rybí karbanátky rybí karbanátky recept rybí karbenátky rybí karbanátky z tresky rybí karbanátek rybí maso masa mleteho v kutru rybí karbanátky recepty rybí recepty rybí karbanátky z lososa pohlreich kutr