Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Kuřecí prsa se sýrem a cibulí,nejen pro začátečníky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 30 min
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky" Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 58 min
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření