Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Dort s jahodovým želé, krémem z mascarpone a poleva mirror Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Alena Olejnikova 80 min
6 foto Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká
Hush puppies: Americké slané koblížky z kukuřičné mouky jsou nadýchané, křupavé a hlavně hotové za pár minut