Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 70 min
Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu) Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Merylas 60 min
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Začíná sezona medvědího česneku: Kolik za něj dáte na trhu a kolik v supermarketu? Víme, kde je teď nejlevnější
Bleskový chleba z pánve pane in padella: Jednoduché italské pečivo připravíte do půl hodiny a výborně se hodí na sendviče