Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Hovězí na víně a kořenové zelenině Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 150 min
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou škvarkové rohlíčky! Voňavé škvarkovníčky vždy zmizí ze stolu bleskovou rychlostí