Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené hovězí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O86Y
Moje poznámka
Pečené hovězí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O86Y
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 12 hodinami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 12 hodinami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé s listovým špenátem
Falcone před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Falcone před 5 hodinami
Dýňová polévka Hokkaido
kacka533 před 6 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Misicka77 před 6 hodinami
Gnocchi s opečenou šunkou, rajčaty a okurkou
Benzi před 9 hodinami
Koka buchta
Panova před 10 hodinami
Vydatná česneková polévka
bludicky před 12 hodinami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 13 hodinami
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 13 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso s mrkví,
hovězí v mrkvi,
hovezi maso na mrkvi,
hovězí s mrkví,
hovězí na mrkvi,
pečené hovězí maso recepty,
hovezi maso v mrkvi,
pečené hovězí,
recept na hovězí maso s mrkví,
pečené maso s mrkví,
hovezi pečene,
hovezi na mrkvi recept,
pečené hovězí kousky,
pečené hovězí maso,
hovězí maso s mrkví,,
hovězí v mrkvi recept,
recepty hovězí maso pečené,
hovezi s mrkvi v troube,
recepty hovězí maso s mrkvi,
hovězí kousky s mrkví
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)