Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Anna Kocikova 20 min
Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Bibinka 60 min
Drůbeží játra v česnekovém boku, na cibuli a černém rybízu Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Anna Kocikova 40 min
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí