Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Lucie95 70 min
4 foto Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou