Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Bulky

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 3. 2009 23:11

Suroviny

Porce: 8 - 12 dle velikosti.Lze i menší nebo větší.

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 331 kJ / 2 230 kcal
Bílkoviny53,10 g
Tuky74,10 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,00 g
Sacharidy329,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Radůziny recepty - a pro šťourálky; Radůzy jsem se ptala a není proti a s tím autorem nic nenadělám je zadán a nelze změnit! Vím to, klikla jsem na něj a smazal se mi celý recept:-( - a já jsem si ho časem upravila tak jak chutná nám.

Samozřejmě lze mouky změnit podle toho jaké máte rádi, např. grahamová....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

5. 5. 2011 09:48

Marcik:-) děkuju moc za vyzkoušení i fotku - máš krásné kytičky:yes:.
Evane:-) ona žitná mouka nekyne tolik , jako pšeničná. Když zadělávám v pekárně a vidím, že mi těsto kyne příliš rychle, tak ho vyndavám i 15 min. před koncem kynutí a hned s ním pracuji. Stejně pak pečivo před pečením ještě kyne na plechu;-). A s tou tekutinou: někdy mouka saje víc, někdy míň - podle druhu a stáří mouky. Chce to po 5-ti min. míchání zkontrolovat hustotu těsta. Už by mělo být vidět, že nebude lepit a nebo není jako kámen.

Irrena Irrena

23. 4. 2011 17:54

Evane asi jsi měla těsto moc řídké, mnoho tekutiny, nedávám vždy tolik kolik je v receptu napsáno, ale sleduji pekárnu při začátku hnětení a případně dolévám, záleží na mouce, někdy se musí dát víc a někdy méně;-)

Evane

23. 4. 2011 17:46

;-( tak jsem dneska znovu dělala tyhle výtečný bulky a jelikož mám konečně domácí pekárnu, tak jsem to dělala v ní - dvojitou dávku....a těsto mi krásně nakynulo....ale asi až moc....někde se stala chyba, protože moje bulky nejsou bulky, ale spíš placky...;-( A zrovna když má přijet tchýně. Nevím jestli je to tím super vykynutím, nebo tím, že jsem dala žitnou celozrnnou mouku místo pšeničné....já to snad ze strachu zase začnu zadělávat ručně...;-(

marcik marcik

4. 4. 2011 15:42

Mirčo, s radostí dávám 31. bodík:yes: a fotečku. Příště vyzkuším i plněné;-). Bulky jsou moc dobré, jen jsem zapoměla udělat ty pupíky:-8, ale na chuti to samozřejmě neubralo:-D :-p. vyzkouším i s tou ochucenou vodou:yes:

Evane

31. 3. 2011 17:16

Dneska jsem je upekla a popravdě řečeno, měla jsem z toho celkem strach. Ale výsledek mě taaaaak mile překvapil. Jsou výborné a dokonce chutnají i chlapům, kteří něco z celozrnné mouky moc nemusí. Příště zkusím víc "zdravé" mouky, plus nějaký semínka a méně soli. A kdybych uměla tak krásný rohlíčky jak jsou tady na fotkách, udělala bych ty, ale jelikož to se mi nějak nedaří, zůstanu u bulek, ty jsou taky dobrý...:-D Přikládám foto. Zadělávala jsem ručně, tak asi míň nakynuly, ale jsou dělaný s láskou....:-D

Irrena Irrena

5. 12. 2010 09:17

Mirečko dneska jsem je upekla, krásně se s těstem pracuje,nelepí a jsou moc dobré:yes:

mirca75 mirca75

24. 11. 2010 21:55

Yvona:-), jsem moc ráda, že vám bulky chutnaly a děkuju za vyzkoušení a milý komentář:-K.

Yvona

24. 11. 2010 21:01

Tak bulky byli výborné nadýchané,krásně naskočené no prostě skvělé.To jsem měla strach,protože jsem to míchala v rukou a pekla normálně na plechu.:-K:-))

Yvona

24. 11. 2010 15:10

Už jdu zkoušet,ale ne v pekárně,ale normálně.Tak jsem zvědavá na výsledek.Potom zase písnu.

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 11. 2010 16:06

:-p+27:yes:dnes"zápasím" s čerstvě zakoupenou dom.pekárnou a jsem z ní úplně"vypečená":-)):no:;-)

Terka

16. 5. 2010 20:49

Tedy tedy, je to nádhera, už jsem díky vám všem vyzkoušela několik receptů, všechny byly výborné a rodinka si pochutnala. Bulky vypadají nádherně a určitě je vyzkouším, i když mi chybí pekárna. Jen tak dál :-):-))

mirca75 mirca75

13. 3. 2010 16:02

Tejaja:-) já jich dělám okolo 10ks.Jak už píšu v receptu je to 8-12ks dle toho,k čemu je peču.Když je dělám jako přílohu třeba k polévce,tak je dělám menší a když je peču například k večeři,tak je dělám větší.;-).A jsem moc ráda za tvůj dotaz - rovnou to přidám i do kolonky Počet porcí;-).

tejaja tejaja (moderátorka)

12. 3. 2010 20:01

Mirčo, prosím ťa, koľko kusov z tejto dávky vyjde, len približne ?

majda1512

5. 2. 2010 18:37

Mirčo,ze všech receptů na bulky jsem si nakonec vybrala ty tvé a mohu říci, že nelituji!!! Bulky jsem dělala poprvé a měla jsem trošku strach co a jak, ale výsledek byl úžasný!!!! :-* Tímto ti mockrát děkuji za recept, který ukládám a velmi často se k něj budu vracet! Děkuji a samozřejmě bodík ;-):yes:

Bibinka Bibinka

1. 2. 2010 22:30

Mirčo, dneska jsem dělala tvé výborné bulky, dělala jsem je větší a bylo jich 10, zbyly nám 2;-)Bodík už jsem ti dala dřív, tak alespoň fotky

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: domácí bulky bulky recept na domácí bulky bulky z domácí pekárny bulky recept recept na bulky těsto na bulky hamburgrové bulky bulka domácí bulky recept bulka recept kynuté bulky raduziny recepty recept bulky domácí bulky recepty recept hamburgrové bulky hamburgrové bulky recept hamburgrové housky domácí bulka recepty na bulky

Suroviny: voda, olej, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, sůl, cukr, droždí čerstvé, voda, sůl, cibule, česnek, mák, semínka sezamová, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Bulky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M80P