Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí - dvě jídla z jednoho hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Retro vaření s Kristinou: O čtvrté postní neděli se pečou koláče družbance. Jak poznáte, že jsou správně vykynuté?