Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 45,28 g |
Vláknina | 41,29 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 33,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Moje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hribu,
kudluvfotoatlashub,
hribkovy gulas s bramborem,
hříbkový krém recept,
guláš s hřibů,
bezchybičky,
houbový guláš s fazolkama,
houbový guláš s fazokami,
houbový guláš s fazolkami,
hříbkový krém,
slovo masiko,
guláš s fazolkami,
hribkovy oleje recept,
bramborový guláš s fazolkami,
lahůdkový hříbeček,
gulš žampionový,
recepty na hripkovy guláš,
gulas z zfazolkami,
gulaš s houbami a fazoli,
fazolový guláš s hřiby
Suroviny:
houba hřib,
fazolky zelené,
slanina,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
mouka,
rozmarýn,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (31)
Vypadá to úžasně
A máme zas podobné chute, teda skoro...