Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Vepřové závitky s kysaným zelím a řepou pečenou ve smetaně Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 120 min
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky