Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Jahodovo pudinkový dezert (Dělená strava podle LK - Kytky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Rybízový dort s tofu a agarem (Dělená strava podle LK - Kytky+ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Třešňová bublanina bez vajec (Dělená strava podle LK - kytky+ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 50 min
Rychlý listový závin s jablky (Dělená strava podle LK - Kytky+ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Krémová ovocná zmrzlina (Dělená strava podle LK - Kytky i Zvířata) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 20 min
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou