Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“ Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Josef Lerch 150 min
Vepřové nudličky na majoránce: Křehké a šťavnaté maso s kousky žampionů je plné chutí a vůní, na stole je za chvíli
Legendární švestkový koláč z New York Times: Podle receptu z roku 1983 se jednoduše dělá a božsky chutná
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař