Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční knedlíčková

Při slavnostních příležitostech se často podává dobrá polévka s játrovými knedlíčky a polévkovými těstovinami. Dochutíme ji trochou česnekového oleje a chilli, díky tomu bude lehce pikantní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 23 min Doba přípravy: 3 min Doba tepelné úpravy: 20 min

23 min (3 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 4. 2024 12:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 944 kJ / 465 kcal
Bílkoviny28,08 g
Tuky11,80 g
Vláknina3,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,15 g
Sacharidy59,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, bílek, těstoviny, cibulka jarní, vegeta, olej česnekový, chilli, vývar masový

TopRecepty.cz

Velikonoční knedlíčková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY8gL