Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

7. 3. 2015 20:23

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie11 873 kJ / 2 838 kcal
Bílkoviny190,65 g
Tuky96,92 g
Vláknina38,35 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 2,19 g
Sůl4,30 g
Sacharidy285,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavla

28. 12. 2016 22:44

Anna Kocikova: nelibi se mi Vas kritisizm. Kazdy kuchar si musi prece 'dodelat' recept podle sveho. Zahlad teto polevky je vyborny, tak jen mejte dobre srdce!<3

MajaV

8. 3. 2015 10:00

Dřív právě v tomhle spočívala šikovnost kuchařek, když z málo masa, kterého nikdy nebylo dost, udělala dobrou polévku. Pomáhala právě kořenová zelenina, koření a i to, že játrová zavářka se vařila v polévce, také játra daly vývaru chuť. Z hromady masa (a kostí) udělá dobrý vývar každý, že.;-) V názvu také není "hovězí polévka" nebo "vývar", já bych si tuhle masovozeleninovou polívku klidně dala:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 3. 2015 21:59

Od"šéfkuchaře"casina jsem chytla pomyslný kartáč za polévku ze 4morkových kostí:-D:-Dhttp://www.toprecepty.cz/recept/23679-falesna-hove...
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...:-)

chocolate chocolate

7. 3. 2015 20:37

Na dvanact porci je jedna morkova kost a 300g masa malo, to bude jako vyvar z ponozek a ne z masa.Vyvar u nas tahneme minimalne ctyri hodiny, at ma silu.
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na mraky- zavářka do polévky knedlíčky strouhani strouhání do polévky strouhani z jater strouhání do polévek knedlíckova polévka knedličkova jatrova polévka recept banketky kladno recepty paní hajné ze „šlajfu

Suroviny: kost hovězí morková, hruď hovězí, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, pórek, pepř, koření nové koření, sůl, játra vepřová, strouhanka, vejce, majoránka, květ muškátový, cibule, česnek, pepř, sůl, mouka hrubá, vejce, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klWx