Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Švestkové knedlíky (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Honzovky s povidly (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 90 min
Košíčky s ovocným krémem (Dělená strava podle LK - kytičky+ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 60 min
40 foto Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin