Steak de Grande

Pasha Kuchařka: Pasha

Doba přípravy: pár minut 1 porce Hovězí maso 11 názorů

Suroviny

hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka
sádlo či kvalitní farmářské máslo
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso naporcujeme na kostky jako na obrázku.

  2. Předehřejeme pánev.

  3. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.

  4. Maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.

  5. Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Steak de Grande

Zapomněl/a jsem heslo