Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak de Grande

Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 6 min Doba tepelné úpravy: 4 min

10 min (6 min příprava + 4 min tepelná úprava)

12. 6. 2020 20:20

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

13. 6. 2020 12:37

Pasha: Proc maso delas na sadle, je vele tucne samo osobe a v zadnem pripade uz dalsi tuk nepotrebuje :-O
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici:-?

Pasha Pasha

13. 6. 2020 10:37

Tak výška by měla být tak kolem 5 centimetrů. Ostatní rozměry už jsou na vás, tak aby vám to padlo jako 1 porce. Recept zkopírováný nemám, to maso je drahé, já ho dostal jako dárek, také bych si ho jinak nemohl dovolit. Fotky hotového pokrmu mám a dodám je jen co je najdu. Dělal jsem to před delší dobou, jen jsem odkládá přidání receptu, ale chtěl jsem se s vámi podělit o tuhle dobrotu.

Eja57 Eja57

13. 6. 2020 10:14

jan.alois: :-D:-D:-D:-D:-K:yes:

jan.alois jan.alois

13. 6. 2020 09:51

Mám vsazený euro jackpot. Tak se modlete . A třeba si dáme Wagyu cca 5- 7 litrů za kilčo. Pozvu Eja 57 ,ivulinka,bofinka,a casino a dáme si opečený tuk sem tam s kousky masa. :-D

Eja57 Eja57

13. 6. 2020 07:10

casino: no tohle vypadá na hodně dobré využití tintili:yes:

casino casino

13. 6. 2020 07:01

Pro ffšechny případy jsem si uložil totok: https://www.stejkshop.cz/obchod/ribeye/wagyu-rib-e...
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že ;-)

bofinka

13. 6. 2020 00:00

ivulinka ivulinka

12. 6. 2020 21:29

Eja57: to se asi nedozvíme, autor tu kostku nejspíš viděl jen na netu:-D

ivulinka ivulinka

12. 6. 2020 21:27

Fotka je zkopírovaná z netu a je na smazání. Má to cenu ji sem dávat jako hlavní? Spíš by nás zajímala fotka hotové steaku. Tu asi nemáte, viďte.

Eja57 Eja57

12. 6. 2020 20:43

Mohu se zeptat na rozměry těch kostek ? š x v zejména..

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, máslo

TopRecepty.cz

Steak de Grande

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2KQW