Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2020 12:37
Pasha: Proc maso delas na sadle, je vele tucne samo osobe a v zadnem pripade uz dalsi tuk nepotrebuje
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
13. 6. 2020 10:37
Tak výška by měla být tak kolem 5 centimetrů. Ostatní rozměry už jsou na vás, tak aby vám to padlo jako 1 porce. Recept zkopírováný nemám, to maso je drahé, já ho dostal jako dárek, také bych si ho jinak nemohl dovolit. Fotky hotového pokrmu mám a dodám je jen co je najdu. Dělal jsem to před delší dobou, jen jsem odkládá přidání receptu, ale chtěl jsem se s vámi podělit o tuhle dobrotu.
13. 6. 2020 10:14
jan.alois:
13. 6. 2020 09:51
Mám vsazený euro jackpot. Tak se modlete . A třeba si dáme Wagyu cca 5- 7 litrů za kilčo. Pozvu Eja 57 ,ivulinka,bofinka,a casino a dáme si opečený tuk sem tam s kousky masa.
13. 6. 2020 07:10
casino: no tohle vypadá na hodně dobré využití tintili
13. 6. 2020 07:01
Pro ffšechny případy jsem si uložil totok: https://www.stejkshop.cz/obchod/ribeye/wagyu-rib-e...
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že
13. 6. 2020 00:00
"Steak deL grande" https://www.youtube.com/watch?v=rq-nNfUrgNc
12. 6. 2020 23:20
12. 6. 2020 21:29
Eja57: to se asi nedozvíme, autor tu kostku nejspíš viděl jen na netu
12. 6. 2020 21:27
Fotka je zkopírovaná z netu a je na smazání. Má to cenu ji sem dávat jako hlavní? Spíš by nás zajímala fotka hotové steaku. Tu asi nemáte, viďte.
12. 6. 2020 20:43
Mohu se zeptat na rozměry těch kostek ? š x v zejména..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, máslo
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
11 názorů