Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
Kolik rumu je v cukroví přiměřeně? S tímto postupem připravíte výtečné nepečené kuličky, po kterých vás hlava nerozbolí
Domácí čokoláda s pudinkovým práškem vás vrátí do dětství. Je levnější než z obchodu a může ozdobit i stromeček
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky