Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Pomalu pečená krkovička s beraními rohy, jablkem a slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mika59 210 min
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let