Kachnička pečená pomalu

Drůbeží maso Doba přípravy: 5+ hodin 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: 5+ hodin 1 názor

Suroviny 4+

1 kachna
1-2 jablka
2 cibule
kmín
sůl
voda

Postup přípravy receptu

  1. Kachnu omyjeme, osušíme, zevnitř důkladně osolíme a zvenku mírně osolíme a okmínujeme. Poté do ní zasuneme omyté jablko (nebo dvě). Dáme do pekáče s cibulemi, nakrájenými na půlměsíčky. Podlijeme asi dvěma hrnky vody.

  2. Přikryjeme alobalem a vložíme do trouby nastavenou na cca na 120°C. Pečeme za občasného přidání vody k vytvoření šťávy, cca 4-5 hodin dokud maso plně nezměkne. Podávala jsem s knedlíkem a zelím.

Komentáře k receptu Kachnička pečená pomalu

Tématické fráze: priprava pecene kachny priprava kachny pomalu pecena husicka stava ke kachně recepty - pomalu pečená pečená kachna priprava kachny priprava z kachny pomalu pečené kuře recept pomalu pečená kachna priprava kachny recept pecena kchnicka stává z z kachny priprava kaceny stava k pecene kachne štáva z pečené kachny pomalu pečící a kačena pečení kačeny v pečícím v sáčku příprava pečené kačeny pomalu pečená kachna top recepty priprava kaqceny