Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

I když se zdá, že nám všudypřítomné hypermarkety a obchodní řetězce usnadňují nakupování, opak je většinou pravdou. Všichni z osobní zkušenosti víme, že zboží, které je v jednom obchodě za skvělou cenu, může být v druhém dražší o nezanedbatelnou částku. Situaci nám navíc komplikují lákavé reklamy upozorňující na nejrůznější akce a slevy. Pokud je chceme využít a nakoupit výhodněji, nezbývá nám než pustit se do koloběhu hlídání cen, běhání po obchodech a shánění akčního zboží. Opravdu chcete svůj drahocenný čas trávit právě takto?

I když se zdá, že nám všudypřítomné hypermarkety a obchodní řetězce usnadňují nakupování, opak je většinou pravdou. Všichni z osobní zkušenosti víme, že zboží, které je v jednom obchodě za skvělou cenu, může být v druhém dražší o nezanedbatelnou částku. Situaci nám navíc komplikují lákavé reklamy upozorňující na nejrůznější akce a slevy. Pokud je chceme využít a nakoupit výhodněji, nezbývá nám než pustit se do koloběhu hlídání cen, běhání po obchodech a shánění akčního zboží.  Opravdu chcete svůj drahocenný čas trávit právě takto?

Výhodný a rychlý nákup může významně ušetřit nejen Vaše peníze, ale i čas a energii, které jsou mnohdy k nezaplacení – proto neváhejte a navštivte unikátní online supermarket www.zaakcniceny.cz a užívejte si akčních nákupů z pohodlí domova. V e-shopu www.zaakcniceny.cz najdete pod jednou střechou velké množství akcí a slev na široký sortiment zboží. V nabídce naleznete veškeré běžné zboží od potravin po drogerii, nechybí ani potřeby pro domácnost či kancelář stejně jako krmivo pro domácí mazlíčky. Kromě akčních slev se můžete těšit na celkově nízkou hladinu cen veškerého nabízeného zboží. Ze současného akčního sortimentu jsme pro Vás na ukázku vybrali několik položek:

Zboží

Původní cena

Cena na www.zaakcniceny.cz

Sleva

Pickwick kouzelné variace s borůvkou ovocný čaj, 20x2g

40,25 CZK

25,00 CZK

15,2 CZK (38%)

Nescafé Classic instantní káva, 200g

145,27 CZK

97,33 CZK

47,94 CZK (33%)

Hamé vepřové ve vlastní šťávě, 400g

47,41 CZK

31,77 CZK

15,64 CZK (32.99%)

Ariel gelové kapse Mountain Spring, 32ks

290,00 CZK

214,63 CZK

75,41 CZK (36%)

Adidas Shape dámský sprchový gel, 250ml

75,63 CZK

44,62 CZK

31,01 CZK (41%)

 

Výhodné nakupování nikdy nebylo tak snadné. Vybraný nákup můžete uhradit kartou, online platbou, na dobírku či v hotovosti a nechat si ho do dvou pracovních dnů doručit českou poštou, přepravní společností DPD, nebo si jej sami vyzvednout na některé z řady poboček výdejních míst po celé České republice. Pokud máte pražskou adresu, může Vám nákup přivést přímo kurýr e-shopu, a to do 24 hodin.  Při nákupu nad 1 400 Kč je doprava zcela zdarma.

E-shop www.zaakcniceny.cz funguje již dva roky a za tu dobu si získal velké množství věrných a spokojených zákazníků, kteří zde nakoupili za více než 6 milionů korun a ušetřili tak stovky tisíc korun. Proto ani Vy neplýtvejte svými penězi a časem a investujte je do věcí, které Vám přinesou radost.

Vyzkoušejte online supermarket www.zaakcniceny.cz a nakupujte chytře a levně!

Komentáře

IQ_2014

2. 10. 2014 20:31

Dobrý den, soutěž o nejchytřejší zemi v Evropě je v plném proudu a podpořit svou zemi můžete i vy!
Jak se zúčastnit?
Pod následujícím odkazem naleznete IQ test: http://cz.iq-test.eu/#9402
Pozor! Aby se výsledek je započítal do soutěže, je potřeba vyplnit celý test!
Po vyplnění testu získáte podrobné statistiky o hodnotě svého IQ a také zjistíte, jak jste na tom v porovnání s ostatními Čechy i Evropany.
Víte, že zjistit své IQ je otázka několika minut a znalost vlastního IQ může být důležitá pro celý život? Hodně štěstí a správných odpovědí!

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více