Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husa

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 11. 2017 23:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

28. 11. 2017 21:12

zizala: přesně tak, já bych je vůbec neházela do další vody, ale nechala chvilku okapat a pomastila sádlem, pak se nelepí a neblemcají:-), takhle to teda autor zchladil, a před podáváním stejně musel ohřát, čímž se to za mě jen zhorší...no nic, myslím, že už jsme tomu věnovali dost pozornosti:-)

Dajda Dajda

28. 11. 2017 20:46

zizala: Máš naprostou pravdu, ale když ona je ta touha prezentovat se silnější:-!

zizala zizala (moderátorka)

28. 11. 2017 17:09

Alzbetina Prk.: OK, nebylo. Ale když už někdo točí takové video, mělo by být kuchařsky v pořádku. Protože má fungovat jako návod. Tohle tedy příkladné není.

casino casino

28. 11. 2017 13:48

No, ještě že se rcp jmenuje tak jak se jmenuje, že ;-)

Alzbetina Prk.

28. 11. 2017 12:16

zizala: Ale i tak nebylo nutné o nich psát "ble", že? ;-)

Dajda Dajda

28. 11. 2017 09:28

zizala: lenunka: Taky mám pocit, že studená voda měla napravit to, že se knedlíky převařily. Ale proč se s něčím takovým chlubit na videu? Tak to natočím příště a lépe!

zizala zizala (moderátorka)

28. 11. 2017 09:13

Lenunka: :yes: Ano, taky mě to zarazilo. Někdo asi takové knedlíky má rád, ale mě pohled na ně nedělá dobře. Vypadá to, že je potřebovali honem zchladit, proto je dali do studené vody. Jak píšu, lépe je nepřevařit a po vyjmutí z hrnce potřít olejem, aby se nelepily.

Dajda Dajda

28. 11. 2017 07:48

Simona Skolakova: No právě! Je tu 50 tisíc receptů a z těch 50 tisíc je tu hodně těch, které se opakují mnohokrát, například klasicky pečená husa je tu přinejmenším 10x! :-O Naprosto nechápu proč. U tohoto receptu se snad ještě dá brát, že má hezkou videoprezentaci, ale jinak nám žádný nový poznatek nepřinesl. To je zase můj názor, žádný povyk, žádné hanění, prostě můj názor. A když ho vyslovím, počítám s tím, že někdo jiný může mít naprosto odlišný názor. Takže klidně sem s ním! :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 11. 2017 00:26

Já teda nechápu tolik povyku nad receptem.Líbí se mi jeho prezentace;-):yes:já osobně žádné zelí nejíškuji,ale to je moje věc máme to tak rádi,husa krásně propečená;-):yes:a bramborové špalíčky proč né!!!!!Vždyť si každý může udělat podle sebe,ale mne se ten video recept moc líbí;-):yes::yes:
Někdy se mi zdá,že se hledá alespoň něco,aby se hanilo,těch receptů je tady opravdu přes 50tisíc.tak je možno si vybrat!!!!;-) a o jídle se vyjadřovat bléééé,mi taky nepřipadá zrovna vhodné,kolikrát se tady napomínalo,že se o jídle tak nemluví:-O
A doufám,že nebudu napadená v SZ za svůj názor:-D

Lenunka Lenunka

27. 11. 2017 22:41

já nechápu, proč se ty šišky po uvaření máčejí ve vodě...teplé? studené? pak se to hned nandavá, nijak mi uniká smysl...
a tolik jíšky do zelí, to teda taky nevím....

Dajda Dajda

27. 11. 2017 16:47

casino: Jak je vidět, milý casino, víte dobře, co se mě nelíbí: dříví v lese, sovy v Athénách a perník z Pardubic:-! 8-(

zdenka.s zdenka.s

27. 11. 2017 14:57

lukas : video parádní ,uvítala bych jich víc - třeba u netradičně pletených housek - jinak husa,zelí i "špallčky " vypadají lákavě, dala bych si :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 11. 2017 13:56

Náhodou, mi se to video moc líbí. Dokonce i ty knedlíky dělám hodně podobně, jen je pak nedávám ještě do vody. Je tady všechno, co tu má být. Doba pečení, stupně, koření, jaké má být, nevidím chybu. :yes:

casino casino

27. 11. 2017 11:25

Dajda:
No a co je blbě?:-)
Je tu teplota, je tu čas:yes: a i ten pepř bych vydýchal:-D
Ten rcp je tu asi kvůliva tomu videu, jestlisenepletu :-)
A že stejné vííídeo je i jinde, tak to už je jiná záležitost:-O (ale to mi nevadí)
A že takřka stejný rcp je tu 14 dní (ten by mohl být podle vašeho gusta) tak o tom se tu psát nedoporučuje (a to mi vadí), ale protože mám skoro všechny husy rád, tak už to ani tak často nepíši, že:-8

zizala zizala (moderátorka)

27. 11. 2017 11:06

Ty bramborové šišky vypadají ovařeně, ble. Lépe je vařit nad párou a nebo pečlivěji hlídat dobu vaření.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: husa recept husa jak péct husu recept na husu jak se pece husa pečeme husu husa recepty pečení husy recepty husa recept husa recepty z husy recepty na husu top recept husa jak pečeme husu recept na pečení husy pečená husa video top recepty pečená husa pečená husa svatomartinská husa recept jak upéct husu

Suroviny: husa, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Husa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llQ1