Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrovém těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Jenda1 60 min
Kvíz KVÍZ: Vyznáte se v druzích smažených řízků? Otestujte si, zda víte, co dostanete na holštýnském a do kterého patří sýr
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý