Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávané kedlubny s vepřovým masem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 6. 2022 18:24

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 575 kJ / 1 332 kcal
Bílkoviny18,08 g
Tuky118,84 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,55 g
Sacharidy39,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 6. 2022 08:21

:-)<3:yes::yes: to mám také ráda :-K

RubyRom RubyRom

10. 6. 2022 22:45

Jaromira18: děkuji:-K.

Jaromira18 Jaromira18

10. 6. 2022 21:17

Musí to být moc dobré.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kotleta, sůl, pepř, sádlo, cibule, slanina, cibule, máslo, kedlubna, pepř, kmín celý, smetana, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Zadělávané kedlubny s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDxoV