Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Cibulová marmeláda podle Ihnačáka Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 35 min
Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Alexx 150 min
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
8 foto Dlužil milion, tak začal mlít arašídy. Dnes nabízí ořechové krémy s příchutí dubajské čokolády, mrkve i vanilkového rohlíčku