Topinky s cibulovou marmeládou a kachním masem

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Předkrmy 7 názorů

Suroviny

zbytky pečeného masa já použila kachní
3 červené cibule
sůl
sečuánský pepř
lžíce sádla
rukola
3 lžíce balsamika
2 lžíce cukru
topinky a česnek
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso obereme a nakrájíme. Dáme do kastrůlku sádlo a orestujeme maso. Okořeníme solí, pepřem a rozmarýnem.

  2. Vedle v kastrůlku si rozehřejeme trochu oleje a přidáme nakrájenou na půl kolečka cibuli, kterou orestujeme do zlatohnědé barvy. Ke konci přidáme cukr a krátce orestujeme.
    Pak přidáme balsamikový ocet a dusíme. Trochu podlijeme a dusíme dalších 10 minut, dokud není hezky hustá. Osolíme a opepříme.

  3. Na talíř podáváme topinku potřenou česnekem, přidáme trochu cibulové marmelády a navrch dáme restované maso. Podáváme s rukolou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Topinky s cibulovou marmeládou a kachním masem

Tématické fráze: cibulova marmelada prostreno cibulová směs na topinky kachní maso na červené cibuli kachní červená cibule kachni smes na topinky kuřecí roláda s cibulovou marmeládou cibulová marmeláda balzamikový ocet cervena cibule topinky recept na restované houby na topince červená cibule s marmeládou prostřeno 30.5.2015recepty