Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Tourin – speciální francouzská verze česnekové polévky funguje jako dokonalý životabudič. A má pořádné grády!
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun
Drožďová pomazánka jako dokonalá zdravá pochoutka: Chuť vylepší kromě cibule i salám a jedna obyčejná surovina
Hit internetu: Křupavé chipsy ze zbylých vařených těstovin, neboli pasta chips, se hodí jako levné a rychlé občerstvení
Dieta 2023: Pozor na nápoje! V půllitru piva je až 16 kostek cukru a víno má dokonce víc kalorií než coca-cola
Hubnutí v novém roce: Přerušovaný půst přinese skvělé výsledky už za 3 týdny. Pravidla jsou jednoduchá
Vyprošťovací česnečka: Rychle a účinně pomůže s novoroční kocovinou. Chuť jí dodá opečený chleba, bílkoviny zajistí vajíčko
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
6 foto Sushi rolky na Silvestra 2022: Podle zkušeného sushi mistra Lukáše Neckáře je zvládnete levou zadní. Takhle snadné to je
Jak poznat v obchodě kvalitního uzeného lososa? Roli hraje barva i označení na obalu, všímat si musíme i metody uzení
Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Jak odlehčit bramborový salát? Majonézu skvěle nahradí řecký jogurt, kvalitní olej nebo dokonce hovězí vývar
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Rychlé čokoládové šohajky: Nejjednodušší cukroví v košíčcích stihnete udělat klidně i na Štědrý den ráno